Günün Sözü

8 Temmuz 2011 Cuma

İnce: Bizi BDP ile karıştırmayın

İnce: Bizi BDP ile karıştırmayın
MHP Grup Başkanvekilleri Mehmet Şandır ve Oktay Vural'ın, CHP Grup Başkanvekilleri Muharrem İnce ile Emine Ülker Tarhan'ı ziyareti 55 dakika sürdü.

NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDULAR

İnce, görüşmenin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Kendilerinin grup başkanvekilliklerine yeni seçildiğini anımsatan İnce, Şandır ile Vural'ın, ''nezaket'' ziyaretinde bulunduğunu ifade etti.

BİZ MECLİS'İ BOYKOT ETMİYORUZ

İnce, ''Yemin krizinin çözümü konusunda MHP'nin 4 maddelik bir öneri listesi getirecekleri belirtildi, bu önerileri size aktardılar mı?'' sorusunu, ''Biz Meclisi boykot etmiyoruz, bir protesto yapmıyoruz. Lütfen bunları birbirine karıştırmayalım. Biz Kurtuluş Savaşı'nı yönetmiş bir Meclis'i protesto etmiyoruz. Ortada bir sorun, kriz vardır ama bunu protesto ve boykot olarak tanımlamanızı istemiyoruz'' diye yanıtladı.
MHP'nin sorunun aşılması için bir taleple gelip gelmediğine yönelik soruyu yanıtlarken İnce, bu konuda MHP Grup Başkanvekili Şandır'ın biraz sonra açıklama yapabileceğini belirtti.
İnce, MHP'li grup başkanvekilleri ile sohbet ettiklerini ve karşılıklı olarak birbirlerine başarılar dilediklerini aktardı.
Tutuklu milletvekillerinin durumunun gündeme gelip gelmediğine ilişkin soruya İnce, ''Tabii ki sohbet ettik. Türkiye'nin gündeminde bu konu varsa, biz de herhalde bu konuyu görüşmüşüzdür'' karşılığını verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder