Günün Sözü

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Aylin Soner'den hamile kalıyor Balıkçı ölüyor

Aylin Soner'den hamile kalıyor Balıkçı ölüyor
Cengiz Semercioğlu, geçtiğimiz sezona damgasını vuran, izleyiciyi ekrana kilitleyen 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle ilgili yeni sezonda neler yaşanacağını yazdı. Bu notları ise dizinin oyuncusu Aras Bulut İyemli'nin Facebook sayfasında yazdığın açıkladı..
''Öyle Bir Geçer Zaman ki'de neler olacağı üzerine herkes tahminde bulunuyor, ben merakınızı gidereyim;
-Balıkçı ölüyor: Dizinin yeni sezon ilk bölümü bütün ailenin balıkçının mezarında toplandığı sahneyle açılıyor. Balıkçıölmüş, bütün aile üzgündür.
-Babaanne deliriyor: Oğlunu vuran babaanne akıl sağlığını kaybederek akıl hastanesine yatıyor. "Ben bunu nasıl yaparım" diye kafayı yiyen babaanneyi, aile akıl hastanesine yatırıyor.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki de ağlatan final - İzle

OSMAN ARTIK YOK

-Küçük Osman büyüyor: Dizide zaman atlaması yaşanıyor. Küçük Osman diziden ayrılıyor. Yeni sezonda Osman'ı büyümüş bir halde başka bir oyuncunun performansıyla izliyoruz.

AYLİN HAMİLE KALIYOR

-Aylin, hamile kalıyor: Soner'in kardeşiyle evlendirilen Aylin'le Soner arasında aşk büyüyor. Bu ilişki sonucunda Aylin, Soner'den hamile kalıyor.
-Ali Kaptan: Onu da siz bulun artık.
Dizinin Mete'si Aras Bulut İynemli'nin Facebook sayfasında yeni sezonda bunlar olacak diyerek yazdığı notlar bunlar.
Çok ihtimal vermiyorum bir oyuncunun merakla beklenen dizinin sırlarını dökeceğine. Ancak hiç da mantıksız gözükmüyor değil mi...''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder