Günün Sözü

11 Temmuz 2011 Pazartesi

5 yıldızdan Fenerbahçe'ye söz

5 yıldızdan Fenerbhaçe'ye söz
Camianın, daha doğru ifadeyle Türkiye'nin şike soruşturmasına kilitlendiği bir noktada takım ne durumda? Topuk Yaylası'nda ortam ne, futbolcular ne düşünüyor?
İşte Topuk Yaylası'ndaki son durum...

5 YILDIZDAN NET SÖZ: AYRILMAYIZ

Kampın ikinci gününde şike soruşturmasıyla ilgili açıklama yapan ve "Fenerbahçe'nin bana ihtiyacı olduğu her zaman, her durumda yardıma hazırım" diyen teknik direktör Aykut Kocaman, ligden düşürülme kararının çıkması halinde bile takımın başında kalacağının sinyalini vermişti.
Topuk Yaylası'nda hiç kimse takımın bir alt lige düşeceğine inanmasa da tüm yerli oyuncular teknik direktörleri gibi düşünüyor. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Semih Şentürk ve Mehmet Topuz gibi takımın önemli isimleri, Kocaman'la bir görüşme yaparak, "Hocam seni ve takımı ne olursa olsun yalnız bırakmayız" diyerek her şartta takımda kalacaklarının sözünü verdi.
Yani takımın küme düşürülmesi durumunda serbest kalma hakkına sahip olacak 5 kilit isim, kesinlike ayrılmayı düşünmüyor.

YABANCILAR DAHA PROFESYONEL BAKIYOR

Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Semih Şentürk'ün
"Her durumda buradayız" açıklaması, camia için çok önemli bir duruş. Peki yabancılar ne durumda? Yabancılar bu konuya biraz daha profesyonel bakıyor. Kadrosunda 10 yabancı bulunan Fenerbahçe zaten küme düşürülürse mecburen 7 oyuncu ile yollar ayrılacak. Zira Bank Asya 1.Lig’de en fazla 3 yabancı sahada olabiliyor.
Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder